Stupidita, alebo nad čim ostava rozum stáť :D
4 posters
Strana 1 z 1
Stupidita, alebo nad čim ostava rozum stáť :D
rozhodol som sa zalozit toto vlakno aby sme sa trochu pobavili na ucet inych, takze sem hodte nejake situacie ktore spadaju do kategorie viď. nazov temy.
kokos co sa mi stalo na cz serveri isiel som tazit 2kk kometu a uz tam bol titan (moj otravny sused z vedlajsej sustavy) a obycajne tam posielal tak 150 delphi ako eskortu, to som mu vzdy "trosku" zredukoval korzarmi a dnes zmenil taktiku, ako eskortu poslal az 1 delphi a 400 recyklatorov delphi a 80 recyklatorov mu padlo a mne nic. no nie je to genialna strategia z jeho strany?
kokos co sa mi stalo na cz serveri isiel som tazit 2kk kometu a uz tam bol titan (moj otravny sused z vedlajsej sustavy) a obycajne tam posielal tak 150 delphi ako eskortu, to som mu vzdy "trosku" zredukoval korzarmi a dnes zmenil taktiku, ako eskortu poslal az 1 delphi a 400 recyklatorov delphi a 80 recyklatorov mu padlo a mne nic. no nie je to genialna strategia z jeho strany?
DarkAngel- Počet príspevkov : 95
Re: Stupidita, alebo nad čim ostava rozum stáť :D
Super... Já mám svoj.... DarkAngel ho už pozná, lebo mi bol na účte... Išiel som ťažiť kométu ( na CZ serveri samozrejme. Mám tam asi 800 bodov xD) A poslal som tam nejakých tých 50 Bojových lodí a asi 22 Ničiteľov... (Som tam Terran) a Zrazu na druhý deň sa pozriem do reportov, že hráč Optiten (Prvý v tabuľké má 140.000 bodov) zaútočil na kométu. Tak mne už bolo jasné, že mám všetko rozbité a pozriem On poslal 1 veľký recyklátor a 1 bojovú loď xD Tak som ho rozčápal... xD A tá kométa mala 200.000 z každého xD.
Najvecsia stupidita je ze este stale ma na forum ligy pristup super - xman . Vsak to rozdelte na verejne a nase - potom skoda tu aj nieco riesit ohladom ligy - toto je fakt NAJ to som este nezazil - aj to ako to zodpovedny maju v pazi :DDD
JFK7- Počet príspevkov : 46
Treba noveho spravcu fora...Kto sa na to citi nech mi napise:)))
JOHN555- Počet príspevkov : 53
vidim ze sa hlasi spusta zaujemcov - vobec nwm. ako ,ale napis PM nejako to skusim - toto nie je normalne
JFK7- Počet príspevkov : 46
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: