Najlepsia rasa ???
+5
JOHN555
kamo_444
Seppiroth
huho
trofo
9 posters
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Najlepsia rasa v hre ???
TITANI
('')('')('')('') TITANI ('')('')('')('')
huho- Počet príspevkov : 16
Re: Najlepsia rasa ???
ja si myslim že Pozemšťania
lebo su aj na utok aj na obranu
lebo su aj na utok aj na obranu
kamo_444- Počet príspevkov : 13
ale dalšie kolo skusim Xenoch
kamoš tiež
mne sa pači že sa im rychlo vyrabaju jednotky
mne sa pači že sa im rychlo vyrabaju jednotky
Ahojte
Kazda rasa ma svoje plusi,najlepsi by som vsak povedal Titani...Ich nevyhodov je ze na seba mozu len obmedzene utocit...Preto mi titani potrebujeme velmi teranov na nicenie superiacich titanov.
Ally cisto z titanov je blbost.Preto by sme to mali co najskor natriet tim z Titans....Kto je za?
Ally cisto z titanov je blbost.Preto by sme to mali co najskor natriet tim z Titans....Kto je za?
JOHN555- Počet príspevkov : 53
Kamo pozemštania sú vôbec neni na obranu.... Titáni sú MILIARDU-krát lepší a to už aj preto lebo majú obranný generátor a veľa výhod na obranu...... Ty asi nehráš na ČR serveri... Tam keď má titán od 10.000 do 20.000 tak ho nikto nerozbije... (Samozrejme okrem Optitena má 130.000 bodov ).....
To bol odkaz pre koho?Seppiroth ?Ja som o dobrej obranne terannov nic nepisal....
JOHN555- Počet príspevkov : 53
Seppiroth napísal:Kamo pozemštania sú vôbec neni na obranu.... Titáni sú MILIARDU-krát lepší a to už aj preto lebo majú obranný generátor a veľa výhod na obranu...... Ty asi nehráš na ČR serveri... Tam keď má titán od 10.000 do 20.000 tak ho nikto nerozbije... (Samozrejme okrem Optitena má 130.000 bodov ).....
já hraju na českém servru za xeny a jsem s nimi dost spokojen, za titány bych je rozhodně neměnil. Za titány je dost těžký začátek, mají všechno moc drahé i když výkonnější.
sigurn- Počet príspevkov : 2
ten odkaz bol pre mňa
a eťš jedna otszka : Najsilnejšiu lod maju ludia ?,
a eťš jedna otszka : Najsilnejšiu lod maju ludia ?,
Nie.... ťažké knížniky sú silné ale najsilnejšie loď je titánky Carrier. Carrier bola strašne silná loď a tak vytvorili Ťažký krížnik.... On síce porazí Carrier ale 5 mojích Terminátorov porazí zase Ťažký križnik....... Pozri si to v popise Ťažkého krížnika....
na CZ wikki:Letadlova lod
ma spolu utok laserov 30 000
a Tkrižnik len 8000
Brutalny rozdiel ale ja velmi draha
ma spolu utok laserov 30 000
a Tkrižnik len 8000
Brutalny rozdiel ale ja velmi draha
Podla mna su naj xeni aj ked titan je fakt brutal ale xeni maju jednu vyhodu ohladne jednotiek psikon .
Seth- Počet príspevkov : 5
ked tak zvažim tak jednoznačne naj. rasa su Titani
naj obrana naj lod
naj obrana naj lod
Seppiroth napísal:Nie.... ťažké knížniky sú silné ale najsilnejšie loď je titánky Carrier. Carrier bola strašne silná loď a tak vytvorili Ťažký krížnik.... On síce porazí Carrier ale 5 mojích Terminátorov porazí zase Ťažký križnik....... Pozri si to v popise Ťažkého krížnika....
stary moj ty si musel byt dobre nafajceny ked si toto napisal! neviem odkial si nabral ze 5 terminatorov porazi kriznik, to ze si das do simulatora 1 kriznik a 5 terminatorov a navzajom sa znicia neznamena ze to tak je aj v realy. Ak aj prizmurim oci a poviem ze simulator je presny (co je totalna kravina, ked chces nieco nasimulovat a zistit straty tak to co ti vyhodi si vynasob 2x a dostanes svoje priblizne straty) tak pochybujem ze by niekto isiel do boja s 1 kriznikom proti 5 terminatorom. Schvalne si nahod do simulatora 5000 terminatorov proti 1000 kriznikom a vsimni si ze terminatori dostanu nafrak a pomer strat bude cca 10:1 (podla simulatora. V skutocnosti padne menej kriznikov)
Naposledy upravil DarkAngel dňa St máj 05, 2010 12:20 am, celkom upravené 1 krát.
DarkAngel- Počet príspevkov : 95
Seppiroth napísal:To je pravda no.... Ale s tým nafajčemín si nebol ďaleko
ale ne! nehovor ze si dal travicku zelenu! daj aj mne nech okostujem
Seth napísal:Podla mna su naj xeni aj ked titan je fakt brutal ale xeni maju jednu vyhodu ohladne jednotiek psikon .
psikoni su nanic, lebo sa daju pouzit len pri obrane a odvratia len 10 lodi a potom skapu! kamos ked este hraval na cz ked utocil na xena co mal psikonov poslal najprv kopu stihaciek, psikoni mu ich vratili naspat, psikoni skapali, par sekund po stihackach zautocili tazke lode a xen dostal do drzky! a stihacky sa vratili bez strat
a mam pravdu že naj rasa su Titani ?
maju najsilnejšiu lod a aj obranu
maju najsilnejšiu lod a aj obranu
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Strana 1 z 3
Povolenie tohoto fóra: