Najlepsia rasa ???
+5
JOHN555
kamo_444
Seppiroth
huho
trofo
9 posters
Strana 2 z 3
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Najlepsia rasa v hre ???
Re: Najlepsia rasa ???
Carrier je síce silný, ale je neuveriteľne drahý jak hovado ani ja si ho ešte nemôžem dovoliť..... Tutáni sú iba lahší a rýchlejšie im pribúdajú body, al zato majú hodne drahé lode.... ja si môžem postavať max. (Keď mám priemerny deň ) 30 - 40 delfínov zatiaľ čo posraný človek si postavá 100 Ničitelov do prdele to ma neskutočne serie...
napr T. križnik ja skoro tka drahy ako Carrier
kamo_444- Počet príspevkov : 13
kamo_444 napísal:napr T. križnik ja skoro tka drahy ako Carrier
ze kriznik je skoro tak drahy? ludia skor nez nieco napisete precitajte si wiki a nepiste sem svoje fantazie, jasne, kriznik je skoro tak drahy jak carrier, carrier je len o 82000 kristalov a 33500 deuteria/tritia drahsi a stavia sa o niekolko hodin dlhsie nez kriznik a kriznik v pohode zlikviduje carrier
DarkAngel- Počet príspevkov : 95
Seppiroth napísal:Carrier je síce silný, ale je neuveriteľne drahý jak hovado ani ja si ho ešte nemôžem dovoliť..... Tutáni sú iba lahší a rýchlejšie im pribúdajú body, al zato majú hodne drahé lode.... ja si môžem postavať max. (Keď mám priemerny deň ) 30 - 40 delfínov zatiaľ čo posraný človek si postavá 100 Ničitelov do prdele to ma neskutočne serie...
to mas teda dost blbe tych 30-40 denne, to by chcelo vylepsit lodenicu a robotovaren na lvl 20 a potom mozes postavit 103 delphi denne (ovsem pokial budes mat dost suriek)
Martania cez 100 denne ? to mas tri fuzne na max.?
JFK7- Počet príspevkov : 46
JFK7 napísal:Martania cez 100 denne ? to mas tri fuzne na max.?
nie stacia 3 vodne na lvl 20 a tri fuzne lvl 20 na 30% vykonu
Poprosim odkaz na nejaky podrobny popis - tabulku produkcie energie v zavislosti na urovni a vylepseni - dik .
vsetky dolezite informacie su na cz wiki
zbezne som to precital a tusim nik z vas necital ako sa bojuje len nacrtnem strategiu boja , zakladom boja je vyuzit z nicoho vsetko . mam xena nie preto ze je najmocnejsi ale preto ze ak vyuzijete vsetky jeho prednosti stane sa postrachom aj toho najlebsieho titana .
zaklad je poznat aku velku energiu ma od toho sa odvodzuje velkost armad . upresnim jednu nezrovnalost na kazdej planete sa da stavat len 1 elektraren kazdeho druhu cize nemozte mat 3 fuzne elektrarne na jednej planete .
takze zakladom je spionaz zistim si na ktorej planete ma ake jednotky ake elektrarne a zistim zhruba aku moze mat armadu na danej planete . potom podla vyberu ktora je najslabsia na nu zautocim a budem utocit pokial namna nezautoci . ak zautoci je to jeho smrt (az na xena tam je to problem ) na kazdej planete mam 500 psikom cize neutralizuje na 3-4 hod az 5000 jednotiek ( taku armadu nema ziaden titan ci pozemstan ) potom na tu planetu zautocim a je po probleme . pouzite kobercove bombardovanie max utoky a v kazdej vlne rozny pocet bombarderov ( na zaciatku potrebujete cca 100 postupne na konci staci 10 ) . o ostatne sa postara sam skor to ze nema dostatok energie jednotky sa mu budu rusit .
toto je len jedna z mnoha moznosti ako aj z nicoho vytazit maximum , tato hra to umoznuje . este dodam titan namna moze poslat aj 5000 Carrier po 120 energie na jednu to je 600 000 energie a ja ho dostanem na lopatu .
ked som to tu cital zistil som ze porovnavate jednotky jedneho druhu je to divne ale porovnavat sa to neda . toto je podstate polokomercna hra cize kazda rasa ma nieaku tu jednotku ktora ma vyhodu voci ostatnym , ale v globale vsetky su si rovne ( inak sa bude hrat len z jednou rasou a to potom nebude zabava a ani zisk pre prevadzkovatela ) . zalezi len na hracoch ako vyuziju moznosti ake ponuka ta ktora rasa .
zaklad je poznat aku velku energiu ma od toho sa odvodzuje velkost armad . upresnim jednu nezrovnalost na kazdej planete sa da stavat len 1 elektraren kazdeho druhu cize nemozte mat 3 fuzne elektrarne na jednej planete .
takze zakladom je spionaz zistim si na ktorej planete ma ake jednotky ake elektrarne a zistim zhruba aku moze mat armadu na danej planete . potom podla vyberu ktora je najslabsia na nu zautocim a budem utocit pokial namna nezautoci . ak zautoci je to jeho smrt (az na xena tam je to problem ) na kazdej planete mam 500 psikom cize neutralizuje na 3-4 hod az 5000 jednotiek ( taku armadu nema ziaden titan ci pozemstan ) potom na tu planetu zautocim a je po probleme . pouzite kobercove bombardovanie max utoky a v kazdej vlne rozny pocet bombarderov ( na zaciatku potrebujete cca 100 postupne na konci staci 10 ) . o ostatne sa postara sam skor to ze nema dostatok energie jednotky sa mu budu rusit .
toto je len jedna z mnoha moznosti ako aj z nicoho vytazit maximum , tato hra to umoznuje . este dodam titan namna moze poslat aj 5000 Carrier po 120 energie na jednu to je 600 000 energie a ja ho dostanem na lopatu .
ked som to tu cital zistil som ze porovnavate jednotky jedneho druhu je to divne ale porovnavat sa to neda . toto je podstate polokomercna hra cize kazda rasa ma nieaku tu jednotku ktora ma vyhodu voci ostatnym , ale v globale vsetky su si rovne ( inak sa bude hrat len z jednou rasou a to potom nebude zabava a ani zisk pre prevadzkovatela ) . zalezi len na hracoch ako vyuziju moznosti ake ponuka ta ktora rasa .
Seth- Počet príspevkov : 5
len tak pre poriadok:
1. nikto netvrdil ze ma 3 fuzne na jednej planete, to neni sanca uzivit, ani na vodnej planete sa neda plne vyuzit potencial fuznej elektrarne (180 000 energie co by si vyzadovalo vyskum na lvl 10 a 60000 deuteria/tritia za hodinu) na vodnej je max. 50000 tritia/deuteria za hod. aj to len v pripade ze mate plus ucet a zvysenu produkciu paliva!
2. tvrdenie ze xen ma aj na najlepsieho titana je jemne povedane prehnane, kym by si prerazil stit fakt silnemu titanovi tak by si sa nacakal a potom by si musel este dat aj obranu! A mysliet si ze silny titan bude taky hlupak aby neviuzil prednosti titanov proti xenom je naivne! Zalozit taktiku na predpoklade ze ty si mudry a vyuzijes svoje prednosti a super nevyuzije tie svoje, to je idealna cesta jak si rozbit hubu!
Len tak pre zaujmavost vo vojne plati:
a)poznaj svojho nepriatela
b)nikdy nepodcenuj svojho nepriatela
c)vzdy drz vyvisenu poziciu
d) atd. (zvysok vam doplni JOHN555 )
3. 5000 jednotiek maju silny hraci aj tu na sk serveri a na cz ich ma minimalne 100 hracov (nepocitam stihacky)
4. psikoni ti odvratia utociace jednotky ale nerobia rozdiel medzi stihackou a kriznikom, skuseny hrac by si ta najprv vyspehoval az potom by zautocil a keby som to utocil ja poslal by som najprv kopu stihaciek aby ti skapali psikoni a hned po nich by som poslal tazke lode aby ta dorazili
5. bombardovat nejake budovi na lvl 20 pri vyskume stability budovi na 10 so 100 bombardermi je plytvanie palivom to mu ich znizis mozno tak o 5-6 urovni
6. 5000 carrierov? to neni sanca mat aj keby si robil neviem co! 600 000 energie, na to by si potreboval 24 vodnych planet, na kazdej vysielac lvl 20 (max. prenesenej energie na jeden je 25000 a vysielace sa nedaju stavat duplicitne) a ak by aj niekto mal taku silu tak ty nemas sancu ho porazit lebo carrier ma obrovsku prevahu proti materskym lodiam a ty by si ich jednoducho nemohol zhromazdit dost na jednej planete aby odrazili takuto silu aj keby si tam mal neviemkolko elektrarni, lebo by si jednoducho nemal dost stavy pre celu flotilu a kopa lodi by ti zdochla este pred bojom!
1. nikto netvrdil ze ma 3 fuzne na jednej planete, to neni sanca uzivit, ani na vodnej planete sa neda plne vyuzit potencial fuznej elektrarne (180 000 energie co by si vyzadovalo vyskum na lvl 10 a 60000 deuteria/tritia za hodinu) na vodnej je max. 50000 tritia/deuteria za hod. aj to len v pripade ze mate plus ucet a zvysenu produkciu paliva!
2. tvrdenie ze xen ma aj na najlepsieho titana je jemne povedane prehnane, kym by si prerazil stit fakt silnemu titanovi tak by si sa nacakal a potom by si musel este dat aj obranu! A mysliet si ze silny titan bude taky hlupak aby neviuzil prednosti titanov proti xenom je naivne! Zalozit taktiku na predpoklade ze ty si mudry a vyuzijes svoje prednosti a super nevyuzije tie svoje, to je idealna cesta jak si rozbit hubu!
Len tak pre zaujmavost vo vojne plati:
a)poznaj svojho nepriatela
b)nikdy nepodcenuj svojho nepriatela
c)vzdy drz vyvisenu poziciu
d) atd. (zvysok vam doplni JOHN555 )
3. 5000 jednotiek maju silny hraci aj tu na sk serveri a na cz ich ma minimalne 100 hracov (nepocitam stihacky)
4. psikoni ti odvratia utociace jednotky ale nerobia rozdiel medzi stihackou a kriznikom, skuseny hrac by si ta najprv vyspehoval az potom by zautocil a keby som to utocil ja poslal by som najprv kopu stihaciek aby ti skapali psikoni a hned po nich by som poslal tazke lode aby ta dorazili
5. bombardovat nejake budovi na lvl 20 pri vyskume stability budovi na 10 so 100 bombardermi je plytvanie palivom to mu ich znizis mozno tak o 5-6 urovni
6. 5000 carrierov? to neni sanca mat aj keby si robil neviem co! 600 000 energie, na to by si potreboval 24 vodnych planet, na kazdej vysielac lvl 20 (max. prenesenej energie na jeden je 25000 a vysielace sa nedaju stavat duplicitne) a ak by aj niekto mal taku silu tak ty nemas sancu ho porazit lebo carrier ma obrovsku prevahu proti materskym lodiam a ty by si ich jednoducho nemohol zhromazdit dost na jednej planete aby odrazili takuto silu aj keby si tam mal neviemkolko elektrarni, lebo by si jednoducho nemal dost stavy pre celu flotilu a kopa lodi by ti zdochla este pred bojom!
Pri bojoch je dolezite byt viacery na jedneho.Pretoze 1 silny hrac proti 1 silnemu hracovi su budu len oslabovat a zdrziavat.
postupne moze mat prevahu ten co viac bude tazit z pola trosiek rychlejsie doplnat stavy armady,a bude samozrejme neustale online aby stihal doplnat palivo farmenim planet a obchodom.
Preto ked sa spolocne pustime do xilhausa pravdepodobne do tyzdna zmaze ucet :))
Ps:Pri bojoch som zistil ze palivo pri bojoch je strasne dolezite.Ked ho nemate tak zistite ze ste nahraty.
Doplnovat by som mohol toho este naozaj vela v ramci teorie..... ale dolezite su skusenosti.)).
postupne moze mat prevahu ten co viac bude tazit z pola trosiek rychlejsie doplnat stavy armady,a bude samozrejme neustale online aby stihal doplnat palivo farmenim planet a obchodom.
Preto ked sa spolocne pustime do xilhausa pravdepodobne do tyzdna zmaze ucet :))
Ps:Pri bojoch som zistil ze palivo pri bojoch je strasne dolezite.Ked ho nemate tak zistite ze ste nahraty.
Doplnovat by som mohol toho este naozaj vela v ramci teorie..... ale dolezite su skusenosti.)).
JOHN555- Počet príspevkov : 53
DarkAngel napísal:...
mozno som to napisal zle, chcel som naznacit ze zahadzovat inu rasu len preto lebo titan ma najmocnejsiu armadu je zle . ja osobne mat viac casu tak nemal len 15 000-covu armadu , ale najmenej 20 000 a viac . dalsia vec nerozpisoval som vsetko alebralsom to zosiroka to znamena ze som nesiel do podrobnosti ako napriklad nepisal som ze pred hlavnym utokom pojdu rakety level 2 alebo level 3 o pocte X momentalne ak ich zratam mam na roznych planetach spolu nieco nad 700 atd.
proste chcem povedat ze tato hra ponuka viac moznosti utoku a je programovana tak ze kazda rasa ma svoju vyhodu voci ostatnym . globale sa zda ze najmocnejsi su titani ci je to pravda alebo nie je na posudeni kazdeho hraca , ja som skusal titana pozemstana a mne najviac vyhovuje xen preto tento ucet co momentalne mam je zalozeny 31.12.2009 cize stratananajlebsich hracov dost velka ale dokazal som sa dotiahnut na dostslusnu uroven .
len pre infoma niekto viac ako 12 000 jednotiek utocnej armady ???
Seth- Počet príspevkov : 5
Ja nie ale tak o rok bude inak seth to ich mas fakt na jednej planete ?
IQ mam na slabsej urovni ,ale zda sa mi ze titani su az svinsky celkovo zvýhodnený ... cena a energie - nezajem ... schopnost obrany a sila utoku bombasticke,ze ja hlupak necitam navody
IQ mam na slabsej urovni ,ale zda sa mi ze titani su az svinsky celkovo zvýhodnený ... cena a energie - nezajem ... schopnost obrany a sila utoku bombasticke,ze ja hlupak necitam navody
Co sa tyka utocnej letky,u titanov,sa to nemusi pocitat na jednotky ale skor na energiu.Pretoze lode titanov delfiny a korzare su ovela silnejsie nez zakladne jednotky xenov nilony,alebo teranov bojove lode a nicitelia.ja uz mam dost slusnu letku v pripade zaujmu Dam zastup a mozete si pokukat postupne moj ucet presny pocet letky tu do fora pisat nebudem....
JOHN555- Počet príspevkov : 53
JOHN555 napísal:Co sa tyka utocnej letky,u titanov,sa to nemusi pocitat na jednotky ale skor na energiu.Pretoze lode titanov delfiny a korzare su ovela silnejsie nez zakladne jednotky xenov nilony,alebo teranov bojove lode a nicitelia.ja uz mam dost slusnu letku v pripade zaujmu Dam zastup a mozete si pokukat postupne moj ucet presny pocet letky tu do fora pisat nebudem....
presne tak, slabina titanov je v energii! ja hram na cz za titanov a mam 30000 ucet a som 3 v nasej lige a moja flotila sa neda vobec porovnavat s flotilou nasho leadra (terrani) a admirala (xen), ak by som hypoteticky chcel na niekoho z nich zautocit dostal by som na prdel! ale ak by oni utocili na mna vyslo by ich to pekne draho! na cz mam dost surovin na to aby som behom 2 tyzdnov 4x zvacsil svoju flotilu ale nemam na to energiu!
inak potom John ja by som mal zaujem o taku malu spionaz na tvojom ucte :D:D len aby som porovnal tvoj a moj na cz
JOHN555 napísal:Pri bojoch je dolezite byt viacery na jedneho.Pretoze 1 silny hrac proti 1 silnemu hracovi su budu len oslabovat a zdrziavat.
len by som poopravil: palivo nie je pri bojoch strasne dôlezite ono je zivotne dolezite! naco vam je brutalna arma ked ma such v nadrzi jak na sahare a sedi si na riti na jedne z vasich planet! a u xenov je to nedostatkovy tovar takze ak by sme isli na xmilhausa poprosil by som ak by ste mali navyse nejake deuterium nenahneval by som sa ak by ste mi nejake poslali
Seth napísal:...
presne to tu uz niekolko krat odznelo! ziadna rasa nie je v globale lepsia nez ostatne, kazzda ma svoju velku vyhodu a kopu malych nevyhod a v konecnom dosledku su rasy vyrovnane! keby boli "najlepsi" xeni tak by vsetci hrali len za nich, lebo logicky kto by chcel hrat za rasu ktora nema sancu? to by na tych ostatnych rasach nemci nic nezarobili! A este jedna vec pre tych co si stale myslia ze titani su najlepsi, povedzte mi preco je na cz najsilnejsim hracom terran s pop 140 000 a pop mu denne stupa o viac nez 3000 a najslilnejsi titan ma len 90 000?
OMG !!! MNE SA TO NECHCE ČÍTAŤ STE SA ZBLÁZNILI ? To sú iné debaty neni na tio čas aby som to čítal...
Seppiroth napísal:OMG !!! MNE SA TO NECHCE ČÍTAŤ STE SA ZBLÁZNILI ? To sú iné debaty neni na tio čas aby som to čítal...
ale nezahovaraj! priznaj sa ze este nevies citat!
No tak dobre no..... Ale keby som nevedel čítať ako by som si prečital tvoju odpoveď a následne ty na ňu odpovedal ? A čo je vlastne zmysel života ? A prečo niesom vyšší ako som? A prečo ešte nemám frajerku ? A prečo sa ideš každý týždeň ožrať s kamošmi ? Zvládneš mi opovedať ?
Seppiroth napísal:No tak dobre no..... Ale keby som nevedel čítať ako by som si prečital tvoju odpoveď a následne ty na ňu odpovedal ? A čo je vlastne zmysel života ? A prečo niesom vyšší ako som? A prečo ešte nemám frajerku ? A prečo sa ideš každý týždeň ožrať s kamošmi ? Zvládneš mi opovedať ?
-zeby nahoda ?
-no o zmysle zivota mozme dat rec ale to je trochu nadlho lebo je vela hladisk z ktorych sa na dany problem mozeme pozerat napr. biologickeho, mentalneho......
-aky si vysoky?
-lebo si priebercivy?
-lebo mozem!
-ano uz sa stalo!
Seppiroth napísal:Fíha, zvládol si to do 5 minút gratulujem.... mám cca 160 cm
a rokov?
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Strana 2 z 3
Povolenie tohoto fóra: