Vedenie a velenie galaxy2
5 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Ste spokojny so svojim Generalom G2?
Vedenie a velenie galaxy2
Toto forum je zamerane hlavne pre hracov z galaxie 2.
Budu sa tu preberat organizacne a vojenske strategie a boje.
Budu sa tu preberat organizacne a vojenske strategie a boje.
JOHN555- Počet príspevkov : 53
Re: Vedenie a velenie galaxy2
Prosil by som kazdeho hraca z G2 o zvysenie komunikacie so mnou John555 ako vasim GG2 generalom.
Kazdy hrac sa pozrie okolo seba a vo svojim okoli si zacne vsimat aktiviti inych hracov.
Kazdy sam sa rozhodne ci aktivneho hraca vo svojom okolí sa bude snazit pretiahnut ku nam do ali,alebo poziada o pomoc pri jeho sfarmení.
Kazdy hrac sa pozrie okolo seba a vo svojim okoli si zacne vsimat aktiviti inych hracov.
Kazdy sam sa rozhodne ci aktivneho hraca vo svojom okolí sa bude snazit pretiahnut ku nam do ali,alebo poziada o pomoc pri jeho sfarmení.
Prečo chceš stále niekoho naberať ???? Veď nás je tam asi 50 a asi na 5-tich útočia iný SILNÝ hráči....
Ad1)naberat lepsich hracov.Pre mna su hlavne dolezity hraci pre posilnenie naseho postavenia tu na G2.
Ad2)utocia na hracov v G1,s tym ja vela nespravim.nemozem za to ze su tu nabraty aj slabsi jedinci.
Ad2)utocia na hracov v G1,s tym ja vela nespravim.nemozem za to ze su tu nabraty aj slabsi jedinci.
Je tam Forky a mohl by im pomôcť.... Aj ty by si im mohol pomôcť..... Keby si si vyskúmal Červiu dieru...
vyskumne body su velmi cenne a teraz ich potrebujem na ine veci ale neskor budem uvazovat aj nad pomocov pre G1.
suhlasim .... ale brano neni nas 50 ... malo by nas byt 40 a 10 su pod primer a to sa mi nepaci !!! sakra na co je teda kridlo ???
trofo napísal:suhlasim .... ale brano neni nas 50 ... malo by nas byt 40 a 10 su pod primer a to sa mi nepaci !!! sakra na co je teda kridlo ???
Naco je kridlo? no nahovno! ked ty sam prijimas hracov z akademie aj ked nesplnaju podmienky a ani nemas tolko slusnosti aby si mi dal aspon vediet. Najprv si urobte poriadok na vlastnom prahu a nepindajte na inych!!! ja som sa o vedenie akademie nikoho neprosil!!!
DarkAngel- Počet príspevkov : 95
Som tu novy nechcem Vam do toho kecat,ale ak ste si urcili nejake zasady mali by ste ich dodrziavat je to - to najlepsie co mozete pre rozvoj svojej ligy urobit
Predpokladam ze ty co podmienky nesplnaju a su u *Nás* sú ultra aktivny z rychlym rastom a prekvapivo dobrou armadou
Predpokladam ze ty co podmienky nesplnaju a su u *Nás* sú ultra aktivny z rychlym rastom a prekvapivo dobrou armadou
JFK7- Počet príspevkov : 46
Nvrhujem aby vcetci pod pop 3000 presly do akademie.
Dalej navrhuje zdvihnut podmienky pre prijimanie hracov do hlavnej ligi a to na 5000 pop a 3 planety.
Dalej navrhuje zdvihnut podmienky pre prijimanie hracov do hlavnej ligi a to na 5000 pop a 3 planety.
a co ti na tom vadi? ty by si najradsej nabral vsetkych babrakov a lemry z galaxie len aby si nebol za toho zleho! ja s tymi podmienkami plne suhlasim!
Ale 5 litrov je už moc to by musel odísť hráč Zombie do krídla a ten neodíde ani keby ste sa posraly je to dôležitý človek takže...
Seppiroth napísal:Ale 5 litrov je už moc to by musel odísť hráč Zombie do krídla a ten neodíde ani keby ste sa posraly je to dôležitý človek takže...
poznas slovne spojenie "vynimka co potvrdzuje pravidlo" ???
Áno..... ale vieš no každý kto má nad 5.000 bodov je už v nejakej lige ISTOTNE ! Chápeš koho by sme nabrali, ale mali by sme dodržiavať podmienky to je pravda no....
Seppiroth napísal:Áno..... ale vieš no každý kto má nad 5.000 bodov je už v nejakej lige ISTOTNE ! Chápeš koho by sme nabrali, ale mali by sme dodržiavať podmienky to je pravda no....
ale sak na to je akademia aby vychovala hracov pre hlavnu ligu a oddelila zrno od pliev
Seppiroth napísal:No tak tým hráčom všetkým napíš a presveč ich...
na to mam dusa! nech sa snazi chlapec
Hm ... naco presvedcovat jediny dovod iba ak su to Vasi kamosi a dostali sa tu ako tlacenky ,alebo su fakt niecim vynimocny
Napisat - presunut do kridla a ak ani tam neporastu Dark ich isto zriesi
JFK7- Počet príspevkov : 46
JFK7 napísal:Hm ... naco presvedcovat jediny dovod iba ak su to Vasi kamosi a dostali sa tu ako tlacenky ,alebo su fakt niecim vynimocny
asi tazko, ked pojde vsetko dobre v nedelu prestupim do -B- a v akademii bude bacovat duso
ja som uz zacal riesit sivi von,cerveny kridlo,pod 3000 pop sa nebavim....
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strana 1 z 2
Povolenie tohoto fóra: