Boj s Titans na Galaxy2
4 posters
Strana 1 z 1
Boj s Titans na Galaxy2
V tejto teme budeme rozoberat taktiku boja,postupy.Samotny boj.
Prvy cvicny ciel Eathan
Prvy cvicny ciel Eathan
JOHN555- Počet príspevkov : 53
Re: Boj s Titans na Galaxy2
Vase navrhy pre mna ako GG2.
Kto vsetko sa chce do boja zapojit?
Kto vsetko sa chce do boja zapojit?
nezda sa ti ze rubes akosi privysoko? na zaciatok si mohol vybrat aj lahsi ciel a nie takeho silneho hraca z dost silnej ligy! ty sa mozes skovat za stit v pripade utoku ale my xeni sme prvi na rane a ked mi padnu oktopony som v p*** lebo tie ma zivia!
DarkAngel- Počet príspevkov : 95
Preto XENI FARMIA !!! Podľa mňa ja za Xenou neoplatí stavať octoponov a radšej farmiť druhých samozrejmem že zo začiatku áno,ale potom u nie.... Napr. Ty darkangel by si už mohol farmiž nejakých 2.000 alebo 3.000 úplne v pohodke....
Seppiroth napísal:Preto XENI FARMIA !!! Podľa mňa ja za Xenou neoplatí stavať octoponov a radšej farmiť druhých samozrejmem že zo začiatku áno,ale potom u nie.... Napr. Ty darkangel by si už mohol farmiž nejakých 2.000 alebo 3.000 úplne v pohodke....
pocuvaj a nechces mi povedat koho? v okoli mam samych spojencov a lamy ku ktorym sa vobec neoplati letiet lebo spalim viac paliva nez si odnesiem suriek! a tvrdit ze oktopony su na nic je kravina, sak RichaRduss ma na planetach v priemere 1000 oktoponov a ma plne sklady! farmenim by neziskal ani 1/10 z tohto mnozstva
Je to možné, ale keď je Xen bojovo založení, je to oveľa fajn ako keď je to lama s 5.000 octoponmi a ničím iným....
Seppiroth napísal:Je to možné, ale keď je Xen bojovo založení, je to oveľa fajn ako keď je to lama s 5.000 octoponmi a ničím iným....
tu nejde o to ci je to lama alebo nie ale o to ne na vybudovanie silnej flotily treba suroviny a tie sa najefektivnejsie ziskavaju z komet (pokial sa o kazdu z nich nemusis bit) ja by som farmil ale nemam koho! ked mi najdes hraca co ma slabu obranu a plne sklady ja ho budem velmi rad farmit a tebe bude vdacny
Skúsim teda..... uvidíme no a ešte jedna otázka. Kam alebo ako ďaleko doletíš... ?
Uz mu zacina klesat stit,teraz zapojit bombarderi...
dalsie zbozne zelanie???
Seppiroth napísal:ZNIČIŤ XMILHAUSA !!!
no vidim ze odvaha ti nechyba uz len splasit armu a mozes ist
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: